Upstairs

De grootste slaapkamer straalt rust uit, is erg zonnig en heeft een prachtig uitzicht over de beboste heuvels. Hier word je wakker met het geluid van de vogels en hoort je ’s avonds de krekels en soms een uil. Je kan gerust met open raam slapen, het is er erg rustig.

Hier staat een elektrisch verstelbaar bed van 1,8 m breed. We hebben voor alle bedden kwaliteitsmatrassen en zowel zomer- als winterdekbedden voorzien. Er zijn horren en verduisterende gordijnen voor de ramen. Een kunstwerk van een vriendin, grappige kapstokjes en een kleurrijke spiegel uit La Palma lichten de kamer helemaal op.   

Aan de voorzijde van het huisje is er een kleinere slaapkamer met 2 enkele bedden waarvan de kwaliteitslattenbodem manueel verstelbaar is. De ramen zijn voorzien van horren en verduisterende gordijnen. Ook hier fleuren de details de kamer op: klimmende mannetjes als kapstokjes, vlinders tegen de muren, een leuke spiegel met lava uit La Palma, boeken en nachtlampjes.   

Op de overloop staat een extra bed, eveneens voorzien van een kwaliteitsvolle matras. Er is tevens een ingemaakte kast waar u kledij en andere spullen in kwijt kan.