A roof with a View – lodge nr. 48

Eén van de grote troeven van dit huisje is het weidse uitzicht op de natuur, overal in huis maar vooral vanop het zwevende terras: hier kan je de boomtoppen haast aanraken. Door zijn ligging op een beboste heuvel, ervaar je bovendien veel privacy in de lodge.

Een tweede grote troef is de stijlvolle inrichting waardoor je kan genieten van schoonheid. Aangezien we hier zelf vaak verblijven, is onze persoonlijke toets voelbaar. Dit geeft een gezellige, huiselijke sfeer waardoor gasten zich direct thuis voelen.

Een derde meevaller is de ligging. Vanuit de lodge wandel je direct de bossen en de velden in. Het levendige Durbuy met zijn vele restaurants, ligt op wandelafstand (2,5km). Ook Adventure Valley (leuk voor de kids) is vlakbij alsook de Ourthe, grotten, kastelen, … Er valt veel te beleven in deze streek.

Kinderen van alle leeftijden voelen zich hier welkom: de jeugd- en kinderboeken; de piratenkist met (gezelschap)spelen; de rode ‘love seat’ die helemaal plat kan; de kleine tuin met hangmat; het zwembad en de sportfaciliteiten op het park… Er is hier zoveel te doen.

Bovendien is het huisje (max 5 personen) bijzonder geschikt voor wie allergie-gevoelig is: geen huisdieren, niet roken, geen zware gordijnen, geen tapijten, leren zetels, geschikte matrassen en alles kraaknet. Parkeren doe je voor de deur. Je hebt toegang tot de lodge zonder dat je trappen hoeft te doen.

De lodge geeft een beetje een ’tiny house’-gevoel: compact maar doordacht ingedeeld zodat je toch veel ruimte en comfort ervaart.

Plattegrond van het huisje

Sunclass vakantiepark met aanduiding ‘A roof with a View’ – lodge 48
Rue d’Andenne 20 – 6940 Durbuy