Downstairs

Vanuit de zitplaats kan je genieten van een prachtig uitzicht. Daar zorgen de ruime raampartijen voor. Hier kan je relaxen in comfortabele zetels. Er zijn dekentjes om heerlijk onder weg te kruipen als je vanuit onze ‘love seat’ (ja, de rode 2-zit kan helemaal plat!) naar een boeiende film kijkt.

Er is ook een leeshoek met een kleine bibliotheek.

Verder is er:
– een degelijke muziekinstallatie
– een tv met hdmi-aansluiting voor spelcomputers
– toegang tot een 15-tal tv-kanalen
– een dvd/blueray-speler
– deftige dvd’s (ook voor kinderen)
– hedendaagse cd’s
– leesboeken (ook voor kinderen), gidsen over de streek, tijdschriften
– gratis wifi

In de stevige, zelf ontworpen trap kan je schoenen kwijt. Zo staan deze niet in de weg of in het zicht.

Terwijl je aan de moderne eettafel zit, geniet je van het schouwspel van vogels die aan- en afvliegen: vinken, roodborstjes, Vlaamse gaaien, de bonte specht, … Er is voldoende en mooi bestek, glazen, borden, … zodat je de tafel leuk kan dekken.

Onze piratenkist zit vol speelgoed, gezelschapspelen, puzzels, pingpongpaletten, tennisraketten en petanqueballen.

De keuken is voorzien van alle comfort om er zelf eenvoudig of uitgebreid te koken: een 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, combi microgolfoven met stoomfunctie, grote spoelbak, ijskast, koffiezetter, Nespresso, waterkoker, blender, broodrooster, voldoende potten, pannen en ander kwalitatief keukenmateriaal, … én een vaatwasser omdat het nu eenmaal vakantie is!

Voor jullie comfort zorgen wij voor een kleine beginvoorraad zoals koffie, thee, Nespresso cups, suiker, peper en zout, kruiden, olie en azijn, afwasmiddel, vuilniszakken, toiletpapier, keukenrol, servetten, …. door jullie vrij te gebruiken. In de zomermaanden vind je verse kruiden op het terras: bieslook, marjolein, tijm, munt, koriander, rozemarijn, …

In de badkamer gebruikten we als materialen steen, hout, glas en keramiek: een wastafel, een ruime instapdouche, een toilet met een geavanceerd geurafzuigsysteem (uniek en soms nodig als het toilet in de badkamer staat) en vloerverwarming tot 16°C. Er is een haardroger aanwezig en ook vele, decoratieve details.

Vanuit de zitplaats heb je toegang tot het zwevende terras. Het uitzicht is hier fenomenaal, je kan de boomtoppen haast aanraken. In de zomer is het terras onze geliefkoosde plek, voorzien van tafel, stoelen, parasol en zit/ligzetels. Via een trap kom je in de kleine tuin: om te zonnen op het uiterst comfortabele ligbed, rustig te lezen, te luieren in de hangmat, … Als je geluk hebt, krijg je bezoek van één van onze eekhoorns of van onze wasberen. De vele vogels zijn altijd in de buurt.