Downstairs

Vanuit de zitplaats kan je genieten van een prachtig uitzicht. Daar zorgen de ruime raampartijen voor. Hier kan je relaxen in comfortabele zetels. Er zijn 2 manden met dekentjes om heerlijk onder weg te kruipen als je vanuit de relaxzetel (ja, de rode 2-zit kan helemaal plat!) naar een boeiende film kijkt.

Er is ook een leeshoek met een kleine bibliotheek.

Verder is er:
– een degelijke muziekinstallatie
– een tv met hdmi-aansluiting voor spelcomputers
– toegang tot een 15-tal tv-kanalen
– een dvd/blueray-speler
– deftige dvd’s (ook voor kinderen)
– hedendaagse cd’s
– leesboeken, gidsen over de streek, tijdschriften
– gratis wifi

Tevens is er een volwaardige, stevige en zelf ontworpen trap waarin je schoenen kwijt kan.

Terwijl je aan de moderne eettafel zit, geniet je van het schouwspel van vogels die aan- en afvliegen: vinken, roodborstjes, Vlaamse gaaien,… Er is voldoende en mooi bestek, glazen, borden, … zodat je de tafel leuk kan dekken.

Er is een piratenkist vol speelgoed, gezelschapspelen, puzzels, pingpongpaletten, tennis- en badmintonraketten en petanqueballen.

De vernieuwde keuken is voorzien van alle comfort om er zelf eenvoudig of uitgebreid te koken: een 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, combi microgolfoven met stoomfunctie, grote spoelbak, ijskast, koffiezetter, Senseo, waterkoker, broodrooster, smoothie blender, voldoende potten, pannen en ander kwalitatief keukenmateriaal, … én een vaatwasser omdat het nu eenmaal vakantie is!

Tevens zorgen we voor een kleine beginvoorraad zoals koffie, thee, suiker, melk, peper en zout, kruiden, olie en azijn, rijst, afwasmiddel, vuilniszakken, toiletpapier, keukenrol, …. door jullie vrij te gebruiken.

De badkamer is volledig gerenoveerd. Als materialen gebruikten we steen, hout, glas en keramiek: een wastafel, een ruime instapdouche, een toilet met een geavanceerd geurafzuigsysteem (uniek en soms nodig als het toilet in de badkamer staat) en vloerverwarming tot 16°C. Er is een haardroger aanwezig.

Vanuit de zitplaats heb je toegang tot het terras. Het uitzicht is hier fenomenaal. In de zomer is het terras onze geliefkoosde plek. Het is voorzien van een tafel, stoelen, een parasol en ligzetels. Via een trap kom je in de kleine tuin: om te zonnen, rustig te lezen, te luieren in de hangmat, cowboy en indiaan te spelen, een kamp te bouwen,…