Downstairs-

Vanuit de zitplaats kan je genieten van een prachtig uitzicht. Daar zorgen de ruime raampartijen voor. Hier kan je relaxen in comfortabele zetels. Er is een degelijke muziekinstallatie, een tv met hdmi-aansluiting voor spelcomputers en toegang tot een 15-tal tv-kanalen, een dvd/blueray-speler, dvd’s, hedendaagse cd’s, leesboeken, gidsen over de streek, tijdschriften en gratis wifi. Tevens is er een volwaardige, stevige en zelf ontworpen trap waarin je schoenen kwijt kan.

Terwijl je aan de moderne eettafel zit, geniet je van het schouwspel van vogels die aan- en afvliegen: vinken, roodborstjes, Vlaamse gaaien,…

Er is een piratenkist vol speelgoed, gezelschapspelen, puzzels, pingpongpaletten, tennis- en badmintonraketten en petanqueballen.

De kleine vernieuwde keuken is voorzien van alle comfort om er zelf eenvoudig of uitgebreid te koken: een 4-pits gasfornuis met wokbrander, afzuigkap, combi microgolfoven met stoomfunctie, grote spoelbak, ijskast, koffiezetter, Senseo, waterkoker, broodrooster, smoothie blender, voldoende potten, pannen en ander kwalitatief keukenmateriaal, … én een vaatwasser omdat het nu eenmaal vakantie is!

Tevens zorgen we voor een kleine beginvoorraad zoals koffie, thee, suiker, peper en zout, kruiden, olie en azijn, afwasmiddel, vuilniszakken, …. door jullie vrij te gebruiken.

De badkamer is volledig gerenoveerd. Als materialen gebruikten we steen, hout, glas en keramiek: een wastafel, een ruime instapdouche, een toilet met een geavanceerd geurafzuigsysteem (uniek en soms nodig als het toilet in de badkamer staat) en vloerverwarming tot 16°C. Er is een haardroger aanwezig.

Vanuit de zitplaats heb je toegang tot het terras. Het uitzicht is hier fenomenaal. In de zomer is het terras onze geliefkoosde plek. Het is voorzien van een tafel, stoelen, een parasol en ligzetels. Via een trap kom je in de kleine tuin: om te zonnen, rustig te lezen, te luieren in de hangmat, cowboy en indiaan te spelen, een kamp te bouwen,…