Boeking, betaling en annulering

Boeking

Je voorgaande aanvraag tot reservering zal door ons per e-mail bevestigd worden.

De reservering is definitief wanneer het verschuldigde bedrag binnen de 5 dagen, na onze bevestigingsmail, op onze rekening staat. Nadien geven wij de periode vrij voor andere geïnteresseerden.

Betaling

Indien de reservering meer dan 1 maand vooraf is gedaan, vragen wij een voorschot van 50% van de totale prijs, exclusief waarborg. Het restant van de huursom en de waarborg dienen uiterlijk 1 maand vóór aankomst in het park in ons bezit te zijn.

Ingeval van reservering binnen 1 maand voor aankomst, dient de huursom en de waarborg direct overgemaakt te worden.

Annulering

Indien je een reservatie dient te annuleren, wordt er een schadevergoeding in rekening gebracht, volgens een percentage van de huurprijs van het huisje.

Bij annulering geldt volgende tabel:

  • meer dan 90 dagen voor de ingangsdatum: 15%
  • 90 tot 60 dagen voor de ingangsdatum: 25%
  • 60 tot 30 dagen voor de ingangsdatum: 50%
  • binnen de 30 dagen: 75%
  • Bij beëindiging tijdens het verblijf, blijft het volledige bedrag verschuldigd.

Aanvullingen wegens COVID 19:

Als wegens COVID 19,  het vakantiepark bij wet dient te sluiten en u had in die periode bij ons gereserveerd, dan betalen wij u uiteraard het door u gestorte bedrag terug (pro rata als uw verblijf reeds gestart is).

Als u wegens COVID19 niet op het park geraakt (bv. verplichte quarantaine, grenzen gesloten, …), behoort dit tot uw eigen risico en gelden onze normale annulatievoorwaarden. Voor dit risico kan u eventueel zelf een annulatieverzekering afsluiten.

Als wegens COVID 19-regels, bepaalde parkfaciliteiten tijdelijk niet voorhanden zijn (bv. restaurant en zwembad bij wet gesloten) geeft dit geen recht op terugbetaling of vergoeding. Wij doen ons uiterste best om uw verblijf aangenaam te maken. Zoals bv. de organisatie van een take-away service door het parkrestaurant als compensatie.